trädgård för alla!

Välkommen till Trädgård i Mälardalen - företaget som med lång erfarenhet av trädgårdens design, anläggning och skötsel skapar gröna rum för privat och offentlig miljö. Jag som driver TRIM heter Åsa Dahlberg och erbjuder dig som företagare eller privatperson hjälp med både planering och utförande.

TRIMs verksamhetsområde utgår från metropolen Bettna,  ett litet samhälle centralt beläget mitt i Sveriges lustgård Sörmland.

Om man drar en radie på 3-5 mil från Bettna täcker man in Nyköping Katrineholm, Flen och Oxelösund med omnejd. Det är närområdet som jag når på 30-40 minuter. På 45 minuter hamnar man i  Norrköping och inom en timme  Gnesta, Södertälje, Strängnäs och Mariefred. Stockholm, Eskilstuna, Kvicksund och Västerås tar några minuter extra.

Att anlita en trädgårdsarkitekt för planeringen av utmiljön är väl investerade pengar. Förutom att du får en anpassad och väl avvägd design av din utemiljö slipper du att göra dyrbara misstag som kan bli besvärliga att rätta till i efterhand.

TRÄDGÅRDEN SOM LÖNSAM INVESTERING

En välplanerad och välskött utemiljö är inte enbart en fröjd för öga och själ, den är också en investering för framtiden.
Visste du att en välplanerad och välskött trädgård ger 2,8kr tillbaka på varje investerad krona i ökat fastighetsvärde vid försäljning? Statistik visar på en värdeökning med 13% eller i genomsnitt 395 000kr jämfört med en trädgård av ordinär karaktär.
Källa: Kairos Future/Husqvarna 2011

Grodor, ankor och andra missförstådda smådjur

Hemsidan uppdateras löpande. Jag gör det på lediga stunder och därför faller det sig naturligt att det under högsäsong kanske tar lite längre tid mellan dessa tillfällen. Det kan givetvis slinka in någon grammatisk miss, ett stavfel eller glömda mellanslag. Mycket irriterande, jag vet! Men även dessa upptäcker jag vartefter och rättar till.

Det är ett vackert land vi bor i. Generationers hårda arbete har skapat vårt underbara kulturlandskap.

Under flikarna hittar du information om de olika tjänster som Trädgård i Mälardalen erbjuder. De flesta av bilderna är tagna av mig och endast ett fåtal av de miljöer som avbildas är skapade av någon annan. Bläddra, läs och inspireras. Flera av bilderna kan ses i orginalstorlek vid klick.