trädgård för alla!

Välkommen till Trädgård i Mälardalen - företaget som med lång erfarenhet av trädgårdens design, anläggning och skötsel skapar gröna rum för privat och offentlig miljö. Jag som driver TRIM heter Åsa Dahlberg och erbjuder dig som företagare eller privatperson hjälp med planeringen av din utemiljö.

TRIMs verksamhetsområde utgår från metropolen Bettna,  ett litet samhälle centralt beläget mitt i Sveriges lustgård Sörmland.

Från och med 2021 påbörjar jag nedtrappningen av min verksamhet. Jag lägger storverkens tid bakom mig och kommer nu att prioritera mindre designuppdrag före storskaliga anläggningsprojekt. Kontakta mig gärna för rådgivning och enklare designuppdrag, jag har trots allt en gedigen erfarenhet som jag gärna delar med mig av.

I och med att jag skalar ned min verksamhet lyfter jag fram min personliga logga.
I och med att jag skalar ned min verksamhet lyfter jag fram min personliga logga.

TRÄDGÅRDEN SOM LÖNSAM INVESTERING

En välplanerad och välskött utemiljö är inte enbart en fröjd för öga och själ, den är också en investering för framtiden.
Visste du att en välplanerad och välskött trädgård ger 2,8kr tillbaka på varje investerad krona i ökat fastighetsvärde vid försäljning? Statistik visar på en värdeökning med 13% eller i genomsnitt 395 000kr jämfört med en trädgård av ordinär karaktär.
Källa: Kairos Future/Husqvarna 2011

Grodor, ankor och andra missförstådda smådjur

Hemsidan uppdateras löpande. Jag gör det på lediga stunder och därför faller det sig naturligt att det under högsäsong kanske tar lite längre tid mellan dessa tillfällen. Det kan givetvis slinka in någon grammatisk miss, ett stavfel eller glömda mellanslag. Mycket irriterande, jag vet! Men även dessa upptäcker jag vartefter och rättar till.

Det är ett vackert land vi bor i. Generationers hårda arbete har skapat vårt underbara kulturlandskap.

Under flikarna hittar du information om de olika tjänster som Trädgård i Mälardalen erbjuder. De flesta av bilderna är tagna av mig och endast ett fåtal av de miljöer som avbildas är skapade av någon annan. Bläddra, läs och inspireras. Flera av bilderna kan ses i orginalstorlek vid klick.