TRÄDGÅRDSDESIGN

Trädgården som lönsam investering!

Fördelarna med trädgårdsdesign är många. Det första man tänker på är kanske det rent estetiska; prunkande rabatter, vindlande grusgångar och snygga stenläggningar. Faktum är att det finns både praktiska och ekonomiska skäl att anlita sakkunskapen innan man sätter spaden i jorden.

En utemiljö - vare sig det handlar om den privata villaträdgården, företagsentrén eller den offentliga parken - har en rad praktiska funktioner att ta hänsyn till. Funktioner som gärna både får vara snygga och rymmas inom en begränsad yta. Sedan ska alltihop skötas om och fungera i många år framåt och är planeringen professionellt utförd kommer både skötselkostnader och slitage att hamna på en betydligt lägre nivå än om anläggningen är tillkommen med ett mindre mått av sakkunskap.

 

 

VILKA BEHOV HAR DU?

De som vänder sig till mig har olika behov av i vilken omfattning de behöver hjälp med utformning av sin utemiljö (till exempel;trädgård, bostadsgård, gatumiljö, omsorgsboende eller skolgård)

Du kanske behöver hjälp med att planera en helt ny tomt eller göra en totalrenovering av en gammal.Eller så vill du ha tips och råd inför restaureringen av en gammal trädgård med kulturella värden.

Som offentlig förvaltare kanske du behöver få råd vad man bör tänka på vid planeringen av en pedagogisk trädgård eller terapiträdgård. Eller så behöver ni göra något åt en trist rondell eller en sunkig infart till industriområdet.

Som företagskund kanske du bara vill ha hjälp med en tråkig entré eller så har ni bestämt er för att satsa på en inbjudande fikahörna/uteplats dit ni med stolthet kan bjuda in era kunder.

© Trädgård i Mälardalen KB, Skenala Larslund 2, 640 33 BETTNA, telefon/fax/telesvar 0155-925 53 mobil 070-316 07 60

Mediabiz webbutveckling