VÄLKOMMEN!

Ny hemsida på gång!

I takt med tiden har denna sida blivit föråldrad. Den har följt mig i 11 år, en väldigt lång tid i den digitala världen. Med den nya sidan följer ett helt nytt utseende, med ny logga och ny adress.  När det blir klart kan jag inte säga i dagsläget, men det dröjer inte länge. Tills vidare kan den nya loggan beskådas på min fbsida; Trädgård i Mälardalen, där jag också presenterar mig lite mer personligt.

 

mvh Åsa

 

Välkommen till Trädgård i Mälardalen - företaget som med lång erfarenhet av trädgårdens design och anläggning och skötsel skapar gröna rum för privat och offentlig miljö. Här kan du som företag eller privatperson få hjälp med både planering och utförande.

 

 

En välplanerad och välskött utemiljö är inte enbart en fröjd för öga och själ, den är också en investering för framtiden.

Visste du att en välplanerad och välskött trädgård ger 2,8kr tillbaka på varje investerad krona i ökat fastighetsvärde vid försäljning? Statistik visar på en värdeökning med 13% eller i genomsnitt 395 000kr jämfört med en trädgård av ordinär karaktär.

Källa: Kairos Future/Husqvarna 2011

© Trädgård i Mälardalen KB, Skenala Larslund 2, 640 33 BETTNA, telefon/fax/telesvar 0155-925 53 mobil 070-316 07 60

Mediabiz webbutveckling