LEVERANSTID 

Hur snart efter ett besök jag kan förväntas presentera ett färdigt förslag beror förstås på hur mycket jag har att göra. Även om det är lågsäsong vill jag gärna ha några veckor på mig för att alla tankar och idéer ska falla på plats. Jag vill också gärna bolla lite fram och tillbaka med kunden innan jag bestämmer vad som fastnar på papperet. Men när jag väl sätter mig och börjar rita går det undan, även om jag ritar för hand och är noggrann med detaljerna.

Cirkatid för leverans

Enkel rådgivning: bokas med kort varsel och klaras av samma dag, anteckningarna via mejl på kvällen eller nästa dag. Med post ett par dagar extra förstås.

Trädgårdsskisserna: brukar ta mellan 4 och upp till 12 veckor beroende på arbetsbelastning. Här ingår också flera återbesök och möjlighet för kunden att ge synpunkter under arbetets gång.

HÖG- ELLER LÅGSÄSONG?
Vår och försommar har jag som mest att göra. Hör du av dig till mig i april-maj är risken stor att jag inte har tid förrän till hösten. Försök att ha både framförhållning och tålamod när du planerar för din trädgård. Det är ändå ett stort projekt som dras i gång och den färdiga trädgården ska ju hålla i många år framöver. Tänker du börja med projektet under våren är det klokt att höra av sig till mig redan under hösten innan.

 

Villkor

Jag skickar alltid ut en orderbekräftelse, eller ett avtal som måste skrivas på av dig, innan jag kommer hem till dig. Det gör att du undviker "spontanköp" och har möjlighet att ångra dig i god tid. Har jag väl fått avtalet påskrivet gäller det.

© Trädgård i Mälardalen KB, Skenala Larslund 2, 640 33 BETTNA, telefon/fax/telesvar 0155-925 53 mobil 070-316 07 60

Mediabiz webbutveckling