Äppeltunneln på Julita gård är ett exempel på att allt inte behöver se ut som man är van vid.
Äppeltunneln på Julita gård är ett exempel på att allt inte behöver se ut som man är van vid.

det här kan du få hjälp med

Begreppet trädgårdstjänster täcker in ett brett område. Här får du en kort presentation av vad jag kan hjälpa dig med. Mer detaljerad information hittar du om du klickar på underflikarna uppe till vänster.

trädgårdsdesign
 


Jag hjälper dig med allt från grundgläggande rådgivning till fullskaliga ritningar och projektplanering.

trädgårds-anläggning


När designen är gjord tar anläggningsfirman över. De behöver de ritningar jag har gjort och projektledning under arbetets gång. Du kan antingen sköta den kontakten själv, eller låta mig göra det.

trädgårdsskötsel
 


När allt är klart tar det ett par år innan  all växtlighet har etablerat sig ordentligt.  Jag kan hjälpa dig med den uppföljande skötseln av perenna planteringar och beskärning av träd och buskar.

skötselplaner
 


En skötselplan är ett verktyg för att på effektivt sätt planera för skötsel av park eller trädgård. Den innehåller kompletta skötselanvisningar, växtförteckning och arbetstidsberäkning över året.

trädgårds-restaurering


Historiskt värdefulla miljöer kräver både kunskap och känsla för vad som lämpar sig i varje specifikt fall. Slott eller koja- forntid eller nutid- alla epoker har sin berättelse som kan vara värdefull att ta tillvara.

hundens trädgård
 Som diplomerad berikningskonsult- BMA
( Behaviour and Motivation Acceptanse)- arbetar jag med att planera rastgårdar och trädgårdar med hundens beteendebehov i fokus.

ljusdesign
 

En påkostad trädgård kommer till sin rätt året om med bra belysning. Fundera på om du inte ska passa på att ljussätta din trädgård när du ändå håller på.

gardenstaging
 Snygga till trädgården inför en husförsäljning eller piffa lite extra inför en fest.
Vi rensar och "möblerar om" efter önskemål och behov.

kurser och föreläsningar

Kurser, föreläsningar och workshops sätter jag i hop efter önskemål. Varför inte dela en "heldag i trädgården" med vänner eller grannar?

Vi fokuserar på det som är viktigt för dig
Vi fokuserar på det som är viktigt för dig